gyerek fürdőköpeny

A gyerek fürdőköpeny kötelező darab

A gyerekek hőháztartása még nincs kellően kialakulva, ezért ők könnyebben megfázhatnak. Fürdés után is oda kell figyelni, hogy ne mászkáljanak lenge öltözékben vagy éppen hiányos öltözékben a lakásban, ahol sokkal hűvösebb van, mint a zuhany alatt. A gyerek fürdőköpeny beszerzése és használata jó megoldás lehet a betegségek elkerülésére.

Amennyiben valamilyen vidám színű és/vagy mókás mintájú modellt választunk, akkor azzal sem lehet gond, hogy rávegyük a kicsiket ezen ruhadarab viselésére. Például a pindurka.hu webáruházban rengetegféle gyerek fürdőköpeny kapható, így megéri itt szétnézni.

Van kimondottan lányos és fiús kialakítású változat, de unisex gyerek fürdőköpeny is, amit a kistesó ellenérzések nélkül megörökölhet majd az ellenkező nemű nagytestvértől. De lényegében nem is a megjelenése a fontos ennek, hanem, hogy jó meleg legyen és a nedvszívó képessége se hagyjon maga után kívánnivalót. Mert a gyerek fürdőköpeny lényege az, hogy ne hagyja kihűlni a beleburkolt kis testet és felitassa róla a fürdés után maradt víznyomokat.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük