A Harry Potter Trivial Pursuit magyar nyelven is kapható

Vannak egyes regények, amelyek hatalmas sikert arattak. Ezeket általában megfilmesítik, ami szintén új rajongókkal bővíti a történet által megérintettek körét. Sokak gyermekkorában volt jelen a Harry Potter regény vagy film. Szerencsére, napjainkban beszerezhető a Harry Potter Trivial Pursuit magyar változata, aminek minden fanatikus rajongó örül.

Amennyiben nem tudja, hogy mit vegyen a kedvese, netán a barátja születésnapjára, vagy karácsonyi ajándéknak, akkor ez a termék remek választás. Csakis azok tudnak részt venni benne, akik igazán ismerik a történetet. A Harry Potter Trivial Pursuit magyar nyelvű kvíz több témakörben is próbára teszi a játékosokat. Ilyen a Roxfort, a szereplők vagy a mágikus lények.

Összesen 600 kérdést tartalmaz a doboz és még a tapasztaltabbakon is kifog némelyik kérdés. A Harry Potter Trivial Pursuit magyar változatú dobozát bárhová magával viheti. Mivel egy apró produktumról beszélünk, ami nem foglal sok helyet, így bármikor elővehetik a játékosok, hogy próbára tegyék a tudásukat ezen a téren.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük