Csábuljon el ezektől az aranyos foszforeszkáló matricáktól!

Szeretné barátságosabbá tenni gyermeke szobáját az éjszaka alatt is? Nyugodtabban aludna Ön is, ha tudná, hogy elalváskor csemetéje nem szorong? A foszforeszkáló matricák pajkossá teszik a légkört! A Katicamatrica weboldalon számos, a sötétben világító levonó vásárolható meg, rengeteg modell közül válogathat.

A kisfiúk tetszését valószínűleg a vonatokat, repülőket, az aranyos földönkívülieket és az univerzumot megjelenítő matricák nyerik el. A kislányok a tündéres, a holdtündéres, a pillangós levonókért fognak rajongani. A konnektorokat is feldíszíthetjük, ezek fölé cicákat, esetleg csontvázat illeszthetünk oda, amely arra figyelmezteti a kicsiket, hogy ne nyúljanak bele a veszélyes áramforrásba.

A felnőttek is odalesznek a foszforeszkáló matricák felhozataláért. Holdra, csillagokra és éjszakai városra is könnyen eshet a választás. Éjszaka, ha ki kell mennünk a mosdóba, esetleg inni szeretnénk egy korty vizet, a kapcsolót is könnyen megtalálhatjuk, hiszen a gombra világító villanykörtét tapaszthatunk.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.