Evőeszközkészlet

Evőeszköz készlet kisebb-nagyobb családoknak

Bár egy rohanó világban élünk, szerencsére egyre többen választják a közös étkezéseket, amikor lehetőségük nyílik rá. Az evőeszköz készlet fontos részét képezi a családi ebédeknek és vacsoráknak, ráadásul a háziasszony hangulatát is feldobhatja.

A hagyományos villák, kések és kanalak mellett, néha jó érzéssel tölti el az embert, ha különlegesebb darabokat tehet az asztalra, hogy fokozza a hangulatot. Ezek a szettek általában 24 darabosak, azonban ha Önnek nagy családja van, akkor választhat 72 darabost is.

A rozsdamentes acél nem fog egyhamar elhasználódni, ráadásul az árát is sokan megengedhetik maguknak. Az edenyshop.hu oldalon több hagyományos és újszerű márka közül választhat. Vannak olyanok, amelyek nagyon elegáns külsővel lettek felruházva.

A lekerekített forma illik a tányérokhoz, tárolásához olyan dobozt küldenek, amit később fel tud használni. Az evőeszköz készlet elemei könnyen tisztíthatóak, hosszú éveken keresztül a konyha részét fogják képezni. A megvásárlása és a kiszállítás között nagyjából 1 hét telik el.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük