Lakkok, zselék széles választéka

Gyerekjáték a sellőpor használata

Ma már számtalan technika áll a műkörmösök rendelkezésére ahhoz, hogy lélegzetelállító manikűröket készíthessenek. A sellőpor használata például közel sem olyan bonyolult, mint amilyen nagyszerű a végeredmény.

Sőt, ha tudnánk, hogy mennyire egyszerű, bizonyára saját magunk is megpróbálkoznánk a kivitelezésével. Lássuk, hogy mi is kell hozzá! Először is szükségünk lesz fixálás-mentes fedőlakkra, sellőporra és UV vagy LED lámpára.

Fel kell vinni egy réteg fedőlakkot, beszórni a körmöt sellőporral, majd ezt lámpa alatt megköttetni. Ezt követően jöhet még egy réteg fedőlakk, de ez nem kötelező. Ugye, hogy mennyire egyszerű? A fedőlakk használata szinte gyerekjáték, a hatás pedig szenzációs.

Ez a fajta manikűr egyáltalán nem igényel kivételes kézügyességet, mindössze pár eszközt. Ezek pedig kivétel nélkül megvásárolhatóak a gellakk.com webáruházból. A sellőpor is megtalálható többféle színben és márka képviseletében. Válogathatunk a hologramos, színváltós vagy UV neon változatok között. Ön se hagyja ki!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük