Kabin bőrönd

Minőségi kabin bőrönd vonzó áron

Utazzon Ön is kényelmesen és nyugodt szívvel, hogy minden szükséges holmiját magával tudta vinni az üzleti útra vagy nyaralásra! Ehhez mindenképp kell egy széles és tartós kabin bőrönd, ami tömött állapotban is bírja a strapát.

A repülőutakra vitt poggyász rendszerint standard méretekkel rendelkezik és fontos, hogy kellő teret, helyet biztosítson a belekerülő ruháknak, személyes tárgyaknak.

A fedélzetre felvihető dolgokat szigorúan átnézik, átvilágítják, így hasznos, ha a kézi poggyászban sok a tárolásra kialakított zseb, lekötésre alkalmas pánt, így a rázkódáskor nem ömlik össze minden egy kupacba. Ha a kabin bőrönd tartalma kifogásolható, akkor sajnos szelektálni kell vagy átkerül a csomagtérbe fizetős poggyászként.

Ha repülőút előtt áll, akkor nemcsak a tartós, jó minőségű táskát kell megtalálnia hozzá, de érdemes annak is utána olvasni, hogy az adott légitársaság milyen feltételekkel engedi a fedélzetre a csomagját. A nálunk rendelt termékekre 2 éves garanciát is kap, tehát érdemes innen választani bőröndöt vagy utazótáskát!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük