Kategóriák
Szolgáltatások

A gurulós állványokat nem érdemes megspórolni

Könnyű belátni, hogy egy építkezés költségeit jó előre megtervezni. Ilyenkor persze mindenki az építőanyagra és a munkaerő költségére gondol, de kinek jut eszébe például a gurulós állványok bérleti díja?

Természetesen csak azoknak, akik láttak már közelről építkezést vagy éppen maguk is építőipari szakemberek. Márpedig a gurulós állványokat nehéz pótolni házilag összebarkácsolt, ideiglenes tákolmányokkal és nem is érdemes. Kinek hiányzik egy váratlan munkahelyi baleset?

Senkinek, ez nem vitás, még akkor sem, ha nem sérül meg senki! Aki pedig el akarja kerülni a súlyos munkavédelmi bírságokat, annak eszébe sem jut pallókból, létrákból, esetleg hordókból kialakítani az állványzatot.

Ezzel szemben, a gurulós állványok kész, biztonságos és munkavédelmi szempontból is megfelelő megoldást nyújtanak bármilyen építkezésen, legyen az kültéri vagy beltéri helyszínen. Na persze a gurulós állványok között is van különbség, ezt jó észben tartani. Minden modellnek más a terhelhetősége, a használati magassága és még sorolhatnánk a különbségeket.