infraszauna

Infraszauna cellulit problémákra

A nyár közeledésével egyre nagyobb figyelmet szentelünk annak, hogy a strand szezonra a lehető legjobb formánkat hozhassuk. Ilyenkor az infraszauna hatalmas segítség lehet abban, hogy minél rövidebb idő alatt elérhessük a céljainkat. A cellulit olyan bőr alatti csomókból áll, amelyek összetevői főként a zsír és a víz.

A hő hatására ezek elkezdenek feloldódni, ezért az infraszauna az egyik leggyakrabban használt módszer ennek a kezelésére. De nem csupán a cellulit csökkentéséhez járul hozzá, hanem a bőr szépítésére is nagy befolyást gyakorol. A hő által felgyorsul a vérkeringés, aminek következtében a természetes tápanyagok gyorsabban a bőr felszínére kerülhetnek.

Így a különböző bőrhibák, mint a pattanások és kiütések hamarabb eltűnhetnek. Az infraszauna különböző méretben és modellben megrendelhető az üzletünkből. Beszerelése esetén az otthonában bármikor hasznát veheti és azokkal osztozkodhat rajta, akivel szeretne. Ha felkeltettük érdeklődését és további információkra van szüksége, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük