Mágnestábla több méretben

Az irodai prezentációk olykor hatalmas ásításba torkollnak, mert a legtöbb kolléga már néhány perc után elveszíti a fonalat. Mindez csak az előadásmódon múlik, aminek egyik segítsége lehet a mágnestábla, ugyanis rajta nagyszerűen felvázolhatjuk az elképzeléseinket.

A kicsi tömegének köszönhetően, bármikor egyik helyiségből a másikba vihetjük és nem kell a krétaporral sem bíbelődni, mert végre környezetbarát megoldásról beszélünk. A mágnestáblára csodásan tudunk a táblafilccel írni és a száraz táblatörlővel pillanatok alatt le tudjuk tisztítani. Régebben az irodai megbeszéléseken csak röpködtek a papírok, amelyeken újabb és újabb javítások éktelenkedtek, amelyek a végén igazi labirintussá alakultak, kiigazodni ezeken egyáltalán nem volt könnyű.

A mágnestábla végre megoldja ezt a problémát, mert egy törlés és máris írhatjuk az újabb gondolatokat. Többféle méretben is megtaláljuk a nekünk megfelelő mágnestáblát, amire nemcsak írhatunk, hanem külső elemeket is rögzíthetünk rá, hogy még átláthatóbbá váljék a mondandónk.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük