Vannak, akik szeretik más országok ételkülönlegességeit elkészíteni és azokat kombinálni a tradicionális fogásokkal. Tény és való, hogy ilyen módon, olyan sajátos íz-kavalkádot alkothatunk meg, amiben eddig még biztosan nem volt részünk. Ha valamilyen ázsiai fogásra vágyunk, a miso paszta mellett ne menjünk el!
Ez a hagyományos japán krémféle egyszerűen, de mégis nagyszerűen készül. Úgy születik meg, hogy a főtt szójababhoz másféle gabonákat, árpát, búzát vagy éppen rizst adnak és az egészet alaposan megsózzák. A miso paszta pácokban, szószokban, öntetekben fontos alapot képez, de olykor még főtt ételekben is helyet kap.
Több olyan sajátos ásványi anyag és vitamin található benne, ami nagymennyiségben felhalmozódik a szójában a termesztés során. A magas fehérjetartalma révén, gyorsan csillapítja az éhséget, a B 12 jelenléte pedig támogatja az immunrendszert. A miso paszta minden konyhába valami újat csempész. Bátran kipróbálhatjuk otthon is, mert nem fogunk csalódni benne. A bulkshop.hu oldalon kedvező áron megrendelhető, tehát csapjunk le rá!