Kategóriák
Webáruház

Nagyon speciális vágásbiztos kesztyű

Bizonyos munkaterületeken elengedhetetlen a vágási sérülések elleni védelem. Ekkor kötelező a vágásbiztos kesztyű rendszeres használata, hiszen csakis így érezheti mindig biztonságban az ujjait, tenyerét és egész kezét az ember. A kelléket nem tudják nélkülözni a szakemberek a szerelőműhelyek, gyárak, termelőüzemek és az építőipari munkaterületek megannyi feladatánál, ahol éles tartozékokkal, szerszámokkal és alapanyagokkal kell dolgozni.

Mitől annyira speciális a vágásbiztos kesztyű? A lényeg az alapanyagban és a profi kialakításban rejlik. Kedveltek manapság a bőr, a spandex, az üvegszál és a szintetikus szálak keverékéből készülő változatok. A kiegészítők hihetetlenül tartósak és ellenállók, illetve a nagy kopásállóság is egy remek tulajdonság.

A felépítésnek hála garantálják a mechanikai sérülésekkel és fizikai kockázatokkal szembeni magas fokú védelmet. Ha már a matériáról és kialakításról van szó, tudni kell, hogy ezek több kivitelben is készülhetnek. Léteznek olyan fajták, amiket a legmagasabb szintű védelemre terveztek, akárcsak a 3-as szintű, HPPE és üvegszál alapú vágásbiztos kesztyű.