Latte Art képzés

A Latte Art képzés bárki által elvégezhető

Szeretne mókás, aranyos vagy éppen művészi ábrákat rajzolni a kávé habjába? A Latte Art képzés révén, magánemberként és baristaként is elsajátíthatja ennek a technikáját, tehát csak jelentkeznie kell és hamarosan már készülhetnek is a jobbnál-jobb alkotások.

Mindegy, hogy csak otthon szeretné kamatoztatni a Latte Art képzés során szerzett tudását vagy ezzel helyezkedne el egy munkahelyen, esetleg a meglévő állásban szeretne még jobban helytállni, mert a részt vételnek nincs semmilyen előfeltétele.

Ha még teljesen kezdő a kávézás világában, akkor ennek a történelméről és különféle kávékról is szerezhet új információkat, tehát már ezért is hasznos lehet a Latte Art képzés, aminek során egyébként a gyakorlatra fektetik a hangsúlyt, így 3 motívum elkészítésének a módját is elsajátíthatja.

Ezek kellő alapot biztosítanak ahhoz, hogy a későbbiekben tovább fejleszthesse magát akár otthon vagy a vendéglátásban, tehát mindenképpen hasznos lesz a Latte Art képzés elvégzése, bármilyen céllal is vág bele.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük