aktívszén szűrő

Aktívszén szűrőkkel a biológiai szennyeződésekkel szemben

A tanulmányok szerint, az adszorpciós anyagok felhasználásán alapuló kiváló minőségű filterek jelentősen javíthatják a helyiségek légkörét, a légtisztító berendezések megfelelő működése mellett. Az aktívszén szűrő hatékonyan eltávolítja az ózont és számos más káros vegyületet a levegőből. Az illékony szerves ötvözetek, mint például a radon, az ózon vagy a dohányfüst, gyakran vannak jelen a beltérben.

A hagyományos légtisztító berendezések, amelyek nem használnak aktívszén szűrőket a levegő tisztítására, nem képesek eltávolítani ezeket. Az lpv.hu online áruház által forgalmazott felszerelések azonban hatékonyan megbirkóznak ezzel a feladattal. Mi teszi ezt a kis kiegészítőt olyan hatékonnyá a káros szennyeződések elleni küzdelemben?

Ezt aktiválással érik el, aminek során a faszenet nagyon magas hőmérsékletre hevítik, ami nagyon sok apró pórus képződéséhez vezet bennük. Ennek eredményeként, az egyes szemcsék teljes felülete igencsak nagy lesz és az aktívszén szűrő szilárdan rögzíti a káros vegyületeket, amikor a levegő áthalad rajta.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük