Orijen kutyatáp

Az Orijen kutyatáp lehet a megfelelő választás

A kisállatok tökéletes táplálása odafigyelést igényel, hogy megfelelő ütemben fejlődjenek és vidám, kiegyensúlyozott életet éljenek. Az Orijen kutyatáp egészséges falatokat tartalmazó eledel, ami biztosítja a szükséges tápanyagforrást a mindennapi etetések idején.

A konzerv és a szárazeledel formában is elérhető készítmény friss alapanyagok összetételéből készül, ami elősegíti a házi kedvencek életerős növekedését. Az Orijen kutyatápot előállító vállalat kizárólag helyben termesztett és tenyésztett hozzávalókat használ fel a gyártás során.

A termékek nem tartalmaznak szintetikusan előállított adalékanyagokat és ízfokozókat. A szükséges keményítőt és a szénhidrátokat zöldségek hozzáadásával oldják meg, amelyek elősegítik a normális bélműködést és nem okoznak emésztési zavarokat.

Az ebeknek gondosan előállított élelmiszerek vitaminokban és rostokban bővelkednek, amelyek hozzájárulnak az egészséges csontozat kialakulásához, egész pici koruktól kezdődően. Az Orijen kutyatáp remek alternatívának bizonyul, ha még nem döntötte el, hogy mivel is etetné legszívesebben a kis szőrmókját.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük