Kategóriák
Szolgáltatások

Hajóbérlés bármilyen ünnepre

Ma már az internetnek köszönhetően különböző helyeket fedezhetnek fel az emberek az otthonuk kényelméből. A hajóbérlés kapcsán minden megtudható és elintézhető egy kis olvasással az interneten, meg némi telefonálással.

Ha valaki szeretne egy jelentőségteljes eseményt megünnepelni és megadná a módját, akkor látogasson el a hajoberbeadas.hu online platformra! Ezen az oldalon be vannak mutatva a gyönyörűen karbantartott vitorlások. A legelső kérdése mindenkinek az, hogy mennyibe kerül ez a szolgáltatás? Nos az árakat tekintve eléggé kedvező, ugyanis 1 óra hajóbérlés 69 000 Ft-ba kerül és ez az összeg tartalmazza az üzemanyagot, illetve a személyzetet. Az egész vagy félnapos bérlés esetén egyedi árajánlatot adnak, viszont arra számítani kell, hogy a kiemelt napokon akár 20% felárat is felszámolhatnak.

Ha a hajóbérlés mellett dönt, akkor biztos lehet benne, hogy a családja és a barátai nagyon meg fognak lepődni! A szervezés miatt pedig ne aggódjon, mert a profi csapat segíteni fog mindenben és a fedélzeten akár ételt, italt is felszolgálnak, ha kéri!