Kategóriák
Webáruház

Most kedvezményes a kriella krill olaj

Webáruházunk időről-időre a hírlevelünkre feliratkozókat 1000 Ft jóváírással jutalmazza. Ez a kedvezmény most is igénybe vehető a termékeinkre, amelyek között sok kiemelkedő készítmény, közöttük a kriella krill olaj is kapható. Ez a mélytengeri rákocskákból kinyert olaj az egyik legkiválóbb Omega 3 forrás.

Az Antarktisz jeges vizeiben élő apró rákok elsősorban a bálnák táplálékául szolgálnak, de az emberek is felfedezték a kiváló egészségvédő hatásukat. Ugyanis a bennük található olaj magas hatásfokú antioxidáns és érvédő hatása kiemelkedő.

Ezért a kriella krill olaj igen népszerű a vásárlók körében. Egyre többen ismerik fel, hogy az egészséget egyszerűbb karbantartani, mint egy leépült, elhasznált állapotból helyreállítani. A rendszeres és gondos karbantartás energiát és pénzt is spórol, hiszen nincs munkából való kiesés és hosszú lábadozási időszak.

A kíméletes gyártásnak köszönhetően, ami sajtolással és nem oldószeres kivonással Norvégiában történik, a kriella krill olaj hatóanyagai sérülésmentesen kerülnek a kapszulákba.