vendégház Mátra

Vendégház Mátra közelében kicsiknek és nagyoknak

Magyarország észak-keleti részén található egy varázslatos hegység. A vendégház Mátra ölében terül el, ami versenybe száll az ország legmagasabb pontjáért. A Kékestető után a Galyatető is itt található, ami a második legmagasabb pontja hazánknak. Hosszában szétterülő falvakban az élet még ugyanúgy zajlik, mint egykor.

Az emberek a hozzájuk látogató turistákból, sokan állatokból, mások pedig a termelésből élnek. Ezen a részén Magyarországnak meg lehet tapasztalni a friss levegőnek a jelentését és nem kell attól félni, hogy a gyereket elrabolják mellőlünk. A kellemes hangulat télen és nyáron is elkíséri a látogatókat.

Amikor nem lehet napozni, akkor a vendégek kipróbálhatják a sí tudásukat. Télen ki lehet próbálni a finn szaunát. A vendégház Mátra közelében tökéletes opció lehet azoknak a családoknak, akik teljes kikapcsolódásra vágynak lélekben is. Baráti árak, rugalmas személyzet, íncsiklandó reggelik várják az utazókat, a túrák feledhetetlen élményt fognak nyújtani a család összes tagjának.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük