Egyedi lazúrfesték a Düfa ajánlásával

Bátran kijelenthetjük, a fa újra hódít a lakberendezés berkein belül! Ezen a kijelentésen nem is lehet igazából csodálkozni, hiszen az említett természetes anyagnak, a fának olyan örök eleganciát sugalló atmoszférája van, ami bármilyen egyszerű használati tárgynak különleges pompát kölcsönöz. Az ezermesterek szerint, a lazúrfesték a fa legjobb barátja.

Valóban, annak hathatós közreműködése nélkül sajnos a legszebb erezetű fafelületek sem tudnak sokáig ellenállni az idő vasfogának. A Düfa által gyártott lazúrfesték vízzel könnyen hígítható, kül- és beltéri használatra egyaránt tökéletes és a felvitele sem igényel nagyobb tapasztalatot. A szóban forgó lazúrfestékkel egyszerű dolgozni, nem csepeg, szép, selyemszínű réteget képez a munkafelületen, emellett pedig nagyon gyorsan megszárad.

A festék roppant kiadós, a használata után bátran eltehetjük azt későbbi alkalmazásra is. A lazúrfestékkel kezelt fafelületek sokkal tovább képesek ellenállni az időjárás viszontagságainak, mint a hagyományos változatokkal kezelt társaik.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük