Bármeddig bérelhető a reptéri parkoló

Manapság rengeteg európai repülőjárat van, gyakorlatilag minden elérhető reptérrel rendelkező nagyvárosba könnyedén, gyorsan el lehet jutni a légi közlekedést választva. A reptéri parkoló olyan szolgáltatást kínál, amivel szinte mindegyik reptér rendelkezik. Ez alól kivétel a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér sem jelent kivételt.

A reptéri parkoló gyakorlatilag korlátlan ideig igénybe vehető, viszont pénzdíjas, azonban az europarkolo.hu weboldalon lévő árlistán is látható, hogy 1 hónapig terjedően minél tovább szeretné valaki használni valamelyik parkolót, az annál kedvezményesebb napi díjakkal számolhat. A visszatérő utasoknak 10 százalékos engedmény is jár, az egyébként borsosnak mondható eredeti árakból.

A foglalás a honlapon keresztül történik, ahol percre pontosan meg lehet adni az érkezés és a távozás idejét. A reptéri parkoló biztonságos, sőt, non-stop őrzött lehetőséget is választhatnak az utasok. Amennyiben tető alatt szeretnék hagyni az autót, napi 500 forintos felár ellenében szintén megoldható.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük