Rational sütő

Roppant korszerű a rational sütő

Egy étterem, hotel vagy nagyobb panzió vezetői már nem engedhetik meg maguknak, hogy csak sima sütőkkel rendelkezzenek és azzal szolgálják ki a vendégek igényeit. Aki mindig időben szeretné feltálalni a kért ételeket, a Rational sütő mellett kell döntsön. Számtalan profi darab vehető meg napjainkban.

Érdemes olyat választani, aminél adott az önműködő funkció és különböző üzemmódok is. Ezáltal több mindent lehet egyszerre sütni a Rational sütő tálcáin, akárcsak húst, baromfit, halat, köreteket és zöldségeket, illetve süteményeket és még tojást is. A mai modern fajták már USB csatlakozással is rendelkeznek. Sőt, adott a nagy teljesítményű frissgőz-generátor automatikus vízkőtelenítéssel.

Természetesen nem hiányozhat a lehűtő funkció sem, ami a Rational sütő gyors ventilációs hűtését tesz lehetővé. A korszerű szerkezet ismérve még az, hogy több száz egyedileg állítható főzőprogrammal rendelkezik. Nem hiányozhat még a dinamikus légkeringetés funkció sem. A kabin kialakításának köszönhetően és a különösen erős lapátnak, mindig egyenletesen oszlik el a hő. Ez pedig a rational sütő egyik kiváló tulajdonsága.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük