VR szemüveg bérlés

VR szemüveg bérlés különféle eseményekre

Ugye Önnek sem mindegy, mennyire sikeres egy olyan rendezvény, amit megszervezett? Napjainkban már eléggé elcsépelt a buborékgép vagy a csapolható sör, esetleg a koktélbár. Ha valami nagyon újat, trendit szeretne mutatni a vendégeinek, itt van a nagy alkalom! Itt a VR szemüveg bérlés elérhető áron, már Magyarországon is igényelhető!

A virtuális világba csöppenés gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt új élmény. Lehet akár animáció, akár valós tájakon történő utazás, igényeinek megfelelően rengeteg lehetőséget tudunk kínálni. A VR szemüveg bérlés animátorral együtt történik, aki segít használni, esetleg érdekes információkkal ellátni az érdeklődőket.

Remek választás a különböző céges összejövetelekre, bulikra és találkozókra, de nem utolsósorban prezentációhoz is használni szokták. A VR szemüveg bérlés mellé drónnal való reptetés is kérhető. További szolgáltatásaink között lehetőség van karaoke szett és konzol bérlésére. Érdemes árajánlatot kérnie vagy egyenesen honlapunkon tájékozódnia az összeállított csomagok felől.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük